Logitech K780-toetsenbord: meerdere apparaten zinvol

Hoewel de Gmail Boomerang-extensie een geweldige stap in de goede richting is (het helpt je om je antwoorden uit te stellen en beheert de hele ervaring een niveau hoger dan de gemiddelde e-mailclient) … zou een beter antwoord in de vorm van hardware kunnen komen?

Multitasking-vaardigheden verbeteren

Niet specifiek ontworpen als een manier om de e-mailhel te onderdrukken waar de meeste journalisten (of laten we eerlijk zijn vele andere beroepen) zich gewoonlijk in bevinden, is het Logitech K780 draadloze toetsenbord voor meerdere apparaten een geweldige manier om je multitasking-vermogen te vergroten.

In plaats van een aparte laptop naast mijn belangrijkste iMac te moeten hebben (wat ik inderdaad moet) voor e-mailbeheer, stelt het Logitech K780-toetsenbord de gebruiker in staat om zowel een smartphone als een tablet in het dockingstation te plaatsen en (effectief) vriendelijk om een ​​’triple pc’-ervaring te creëren.

Een reeks duidelijk ‘witte’ knoppen (Logitech noemt het de Easy-SwitchTM-knop) op het toetsenbord zijn genummerd 1, 2 en 3 zodat u de verbinding van het toetsenbord kunt wisselen tussen de hoofd-pc (of Mac), tablet en telefoon… of, twee tablets, of twee telefoons, als dat je ding is.

Installatiegemak, meestal

Installatie en Bluetooth-verbinding met smartphone en tablet is een fluitje van een cent, d.w.z. zeer intuïtief, helemaal geen probleem.

Verbinding met desktop iMac is wat moeilijker, eerste pogingen leken bijna te werken en toen viel alles stil… een simpele download van Logitech’s eigen Unifying Software hier http://support.logitech.com/en_us/product/unifying lost dat probleem op en Mac-verbinding is goed.

“Als het gaat om typen, kunnen we snel en comfortabel een document maken op de computer, maar bij het beantwoorden van een sms-bericht aan de telefoon zijn we beperkt tot wat onze twee duimen kunnen doen”, zegt Art O Gnimh, global director of keyboards bij Logitech. “Met de K780 Multi-Device kun je comfortabel typen op desktopsnelheid op alle apparaten die je aan je bureau gebruikt, en naadloos tussen de apparaten schakelen met een druk op de knop.”

Wat de PR-peeps zeggen

Hier zijn enkele dingen van het bedrijf zelf van de marketingtypes: de K780 Multi-Device biedt stil en responsief typen. De toetsen zijn groot en zorgvuldig geschept voor comfort en precisie bij het typen, terwijl een handig toetsenbord met 10 toetsen het gemakkelijk maakt om cijfers in te voeren.

Een geïntegreerde rubberen sleuf met een zachte afwerking houdt een groot aantal mobiele apparaten veilig in een perfecte leeshoek, van smartphones tot de 12-inch iPad Pro.

De K780 Multi-Device past zich aan uw apparaten aan, dus of u nu een Windows-pc of iPhone gebruikt, de toetsenindeling is vertrouwd en u hebt zelfs toegang tot uw favoriete snelkoppelingen. Met zowel een Logitech Unifying USB- als Bluetooth Smart-technologie kunt u de beste manier kiezen om verbinding te maken met uw computer, telefoon of tablet.

Met een energiebesparende inactieve modus en een aan/uit-schakelaar biedt de K780 Multi-Device een batterijduur tot 24 maanden. Oh … maar die aan / uit-schakelaar is erg klein en een beetje verborgen aan de zijkant, dus zoek er zorgvuldig naar voordat je besluit dat de Bluetooth-synchronisatie niet werkt, omdat dat waarschijnlijk wel het geval is.